Diensten

Farman Cars-Cleaning

            

     AUTOPOETSBEDRIJF

IN-VERKOOP VAN GEBRUIKTE AUTO'S


Service & prijslijst


Een profesionele carwash? Farman Cars-Cleaning Assen is een professioneel poetsbedrijf voor het reinigen van uw auto.

Wij brengen uw auto weer in nieuwstaat. Wij maken het waar; auto's die gezien willen worden en auto's om trots op te zijn.


Farman Cars-Cleaning heeft om het u gemakkelijk te maken een totaal overzicht van ons aanbod samengesteld, zie hieronder (de prijzen zijn ex de btw). Uiteraard kan in onderling overleg een pakket op maat samengesteld worden. Tevens is het mogelijk om nare geuren, hondenharen, boomhars en sticker restanten te verwijderen, deze mogelijkheden zijn optioneel.

Als u een keuze hebt gemaakt of als u alleen meer informatie wilt, belt u ons dan gerust. Desgewenst kunt u met het e-mail formulier op deze site ook contact opnemen. Wij doen ons best u zo snel mogelijk antwoord te geven.

Basis interieur & exterieur

Pakket 1 slechts € 79,99,-


Een poetsbeurt van uw interieur en exterieur.

Uw auto zal door ons team met de hand gewassen worden. De buitenkant wordt vervolgens behandeld met was. Het interieur wordt gestofzuigd en de bekleding wordt gereinigd (inclusief de vloer(matten).

Het kunststof wordt behandeld met een kunststof veredelaar, welke enigszins antistatisch werkt en het materiaal een nieuwe uitstraling geeft. Het hele dasboard, midden console, deur panelen, vakjes, rubbers, naden, schroeven, bouten en de hemel, worden grondig gereinigd

Tenslotte worden ramen aan de binnen- en buitenkant goed schoongemaakt en volledig ontvet. Bij dit pakket wordt de auto niet gepolijst.Extra interieur

Pakket 3 slechts € 59,99,-


Ons team behandeld uw interieur met alle precisie en genoegen. Het reinigen van het interieur van uw auto begint altijd met het in zijn geheel stofzuigen van de binnenzijde.

Afhankelijk van wat voor soort interieur er in de auto zit, zal de bekleding gestoomd moeten worden.

Het hele dasboard, midden console, deur panelen, ramen, vakjes, rubbers, naden, schroeven, bouten en de hemel, worden grondig gereinigd en gecontroleerd volgens onze checklist. Zo waarborgen wij de kwaliteit die u van ons kan verwachten.Extra exterieur

Pakket 2 slechts € 59,99,-


Uw auto zal door ons team met de hand gewassen worden. Met behulp van geavanceerde lakreinigers en apparatuur wordt uw auto gepolijst, zodat alle doffe plekken en (lichte) krassen worden weggewerkt.

Nadat de auto helemaal schoon en vuilvrij is zetten we de auto in een hoogwaardige was.

Niet alleen de laklaag, ook de velgen, het kunststof en de motorruimte komen uitgebreid aan bod. Een handmatige reiniging geeft het beste ‘showroomklare’ resultaat. Zonder kans op vervelende krasjes van de wasstraatborstel.


Showroomklaar

Pakket 4 slechts € 99,99,-


Combinatie pakket 2 & 3.

Professionals van Farman Cars-Cleaning brengen uw auto weer in showroom staat!

Na het behandelen en reinigen van het interieur en exterieur is de binnenzijde en buitenzijde van uw auto weer in topconditie en als nieuw.

Ideaal voor als u uw auto wil verkopen. Maar ook voor uzelf,  met een schone auto heeft u immers meer plezier in het auto rijden.

Een schone auto waarin u gezien mag worden.

Bel ons: 0592- 481 819

Copyright @ All Rights Reserved